View Paskalya Adası Heykellerinin Sırrı Background

View Paskalya Adası Heykellerinin Sırrı Background. İlk geldiklerinde adanın nüfusu 100'den azdı, ancak adanın etrafında yüzlerce heykel vardı. Paskalya adası'ndaki tek gizem heykeller değildir.

Paskalya Adası'nın sırrı çözülemeyen heykelleri - Seyahat ...
Paskalya Adası'nın sırrı çözülemeyen heykelleri - Seyahat ... from i.sozcu.com.tr
Bilim insanlarının araştırmalarından yola çıkarak, paskalya adasındaki gizemli heykeller ve yok olan 16 milyon ağacın sırrı ve. Denizciler tarafından keşfedilen paskalya adası'ndaki 974 dev heykelin sırrı çözülemiyor.adadaki moailerin(heykellerin)büyüklüğü birkaç ton ağırlık ve 12 m uzunluktan yaklaşık 220 m uzunluk ve. O zamanlar neredeyse ıssızdı, ama topraklarında her biri birkaç ton ağırlığında yüzlerce dev heykel vardı.

Paskalya bayramı arifesine denk gelen 5 mayıs 1722 tarihinde, hollandalı denizci jacob roggeveen paskalya adası'na ayak basan ilk avrupalı oldu.

Bilim insanlarının araştırmalarından yola çıkarak, paskalya adasındaki gizemli heykeller ve yok olan 16 milyon ağacın sırrı ve. Paskalya adası'ndaki tek gizem heykeller değildir. İlk geldiklerinde adanın nüfusu 100'den azdı, ancak adanın etrafında yüzlerce heykel vardı. 03 nisan cuma 2020 saat:


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url