42+ Sedat Peker'in Ilk Eşi Gif

42+ Sedat Peker'in Ilk Eşi Gif. Sedat peker 2001 yılında ilk eşinden boşanmıştı. 90'lı yıllarda türkiye'de ortaya çıkan mafya oluşumlarının içerisinde yer alması nedeniyle yargılandı.

Sedat Peker ünlü şarkıcının nişan yüzüğünü taktı ...
Sedat Peker ünlü şarkıcının nişan yüzüğünü taktı ... from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Sedat peker ilk olarak mahallesinde bulunan ve kendisinden yaşça küçük olan deniz isimli bir genç kızın uyuşturucuya alıştırılıp hayatını yitirmesinden sorumlu tutulan bir şahsın öldürülmesiyle suçlanmıştır. Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden biri olan sedat peker'in tahliye iddiaları ile gündemde olan alaattin çakıcı hakkında söyledikleri olay oldu. Sedat peker ilk olarak mahallesinde bulunan ve kendisinden yaşça küçük olan deniz isimli bir genç kızın uyuşturucuya alıştırılıp hayatını yitirmesinden sorumlu tutulan bir şahsın öldürülmesiyle suçlanmıştır.

Kar yağınca i̇stanbul'da tüm yollar kapanmış ve hiçbir avukat ya da ziyaretçi silivri'ye gidememiş.

Ayrıca çok sevdiği ve manevi kardeşi olarak bilinen celal. Avukat olan özge peker eşi hapiste olduğunda onu savunan isimdi. Ayrıca çok sevdiği ve manevi kardeşi olarak bilinen celal. Sedat peker eşi özge peker'in ona düşkünlüğünü silivri cezaevinde hapis yattığı bir dönemdeki anısıyla özetliyor.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url