Download Ghezzal Beşiktaş Pictures

Download Ghezzal Beşiktaş Pictures. Goals, videos, transfer history, matches, player ratings and much more available in the profile. 28 yaşındaki futbolcunun yolu, beşiktaş'tan önce avrupa'nın üç büyük liginden geçti.

Beşiktaş'ın kralı Rachid Ghezzal! - Spor Haberleri
Beşiktaş'ın kralı Rachid Ghezzal! - Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
Beşiktaş, ghezzal'ın evraklarını, transfer döneminin bittiği saat olan 18.00'den önce federasyon'a yetiştirdi. Biography, age, team, best goals and videos, injuries, photos and much more at besoccer. Beşiktaş, leicester city'den 28 yaşındaki cezayirli sağ kanat oyuncusu rachid ghezzal ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştığını duyurdu.

Goals, videos, transfer history, matches, player ratings and much more available in the profile.

İngiliz the athletic sitesinin leicester city yazarı rob tanner beşiktaş'ın yeni transferi rachid ghezzal'i yorumladı: Rachid ghezzal, süper lig'de 14 asiste ulaşarak 10 yılda beşiktaş'ta bir sezonda en çok asist yapan oyuncu oldu ve 2016/17 sezonunda 13 asist yapan ricardo quaresma'yı geride bıraktı. Beşiktaş, leicester city forması giyen beşiktaş rachid ghezzal'ı transfer etti. Hareketli bir transfer dönemi geçiren beşiktaş, son gün kadrosuna kanat takviyesi yaptı.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url