View Mehmet Ağar Galatasaray Pics

View Mehmet Ağar Galatasaray Pics. Galatasaray kongre üyeleri, ''çatı adayı'' fikrinde uzlaştı fakat güçlü bir isim bulamadı. Edinilen bilgilere göre başta mehmet ağar olmak üzere dikkat çekici isimler galatasaray'ın yönetiminde yer alacak.listede mehmet ağar, ali fatinoğlu, cemal özgörkey ve dinçer azaphan.

Mehmet Demirkol'dan Galatasaray- Başakşehir maçı ...
Mehmet Demirkol'dan Galatasaray- Başakşehir maçı ... from cdn.sporx.com
Böyle bir tecrübe dursun özbek ve galatasaray'ın çok işine yarayacak yorumları yapılıyor. Mehmet ağar, galatasaray teknik direkörü fatih terim'le yakın arkadaşlığıyla tanınıyor. Arda turan'ın galatasaray altyapıda yetiştiğini ve herkesin gözü gibi koruması gereken bir adam olduğunu söyleyen eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar, arda futbolu galatasaray'da bırakacaktır.

Eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar, barcelona'da forma şansı bulamayan ve adı sık sık galatasaray'la anılan arda turan'la görüştüğünü belirterek, galatasaray arda'yı kucaklamalıdır diye konuştu.

Seçime kısa bir süre kala işte galatasaray'daki son gelişmeler. Edinilen bilgilere göre başta mehmet ağar olmak üzere önemli isimler galatasaray'ın yönetiminde yer alacak. Arda turan dediği gibi bizim evladımız, galatasaray'ın altyapısından yetişmiş, hepimizin gözü gibi koruması gereken bir adam. Mehmet ağar, mehmet ali aydınlar zamanında yapılan kongrede kulüp başkanı ünal aysal tarafından delege olarak gösterilmişti.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url