22+ Paskalya Tavşanı Çikolata PNG

22+ Paskalya Tavşanı Çikolata PNG. Bir epet jöleli faulye, çikolatalı yumurta ve hatmi civciv araında çikolata tavşanı tek başına duruyor. Bazı şekillerde, aynı şekilde bir kalıpta yapılan çikolata paskalya yumurtasının bir çeşididir, hem yumurta, hem de tavşan yeni yaşamı ve baharı sembolize eder.

Satış Noel 50adet sevimli paskalya tavşan çerezleri çanta ...
Satış Noel 50adet sevimli paskalya tavşan çerezleri çanta ... from indirimhizli.org
Mağazalar günümüzde çikolata yumurtaları, çikolata paskalya tavşanları, renkli yumurtalar özellikle almanya'da, paskalya tavşanı büyük bir rol oynar ve birleşik devletler'deki noel baba kadar önemlidir. Çikolata markası ayrıca sosyal mesafeyi daha iyi yansıtmak için önceki kampanyasını da güncelledi. Erimiş bitter çikolata (topları batırmak için) erimiş beyaz çikolata.

Bizi ailecek evine davet eder, eşiyle birlikte.

Çikolatalı tavşanı olmayan pakalya nedir? Yüzyılın başlarında alman folkloru tarafından hıristiyanlara tanıtıldı. Ben paskalya için yumurta şeklini verdim, dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Abd kökenli erkek dergisi playboy, paskalya'ya gıda sanatçıcı michelle wibowo, erkek dergisi playboy için 5 kilogram çikolata kullanarak paskalya.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url