32+ Ümit Özat Fenerbahçe Background

32+ Ümit Özat Fenerbahçe Background. .fenerbahçe'de teknik direktör arayışı sürerken, sarı lacivertlileri radyospor'a değerlendiren ümit özat, önemli açıklamalar yaptı. Gökhan ve caner erkin, fenerbahçe'ye geri dönebilir. cevabını verdi.

Ümit Özat'tan çarpıcı Fatih Terim yorumu
Ümit Özat'tan çarpıcı Fatih Terim yorumu from imgrosetta.mynet.com.tr
Teknik direktör ümit özat, eski takımı fenerbahçe'nin mevcut yönetimi ve başkan ali koç'u eleştirdi. Mersin i̇dmanyurdu teknik direktörü ümit özat, fenerbahçe teknik direktörü vitor pereira'ya tepki göstererek, misafir takım hocasına başarılar dilemen lazım. Ümit özat, fenerbahçe'nin teknik direktör vitor pereira ile yollarını ayırdıktan sonra uzun yıllar futbol oynadığı eski takımından teklif beklediğini açıkladı.

Fenerbahçe'ye zirve yakışır abone ol.

Aykut kocaman'ın görevini bırakması durumunda fenerbahçe'de teknik direktörlük için ismi geçen ümit özat, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. Aykut kocaman'ın görevini bırakması durumunda fenerbahçe'de teknik direktörlük için ismi geçen ümit özat, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. Özat, fenerbahçe'den hiç teknik direktörlük teklifi gibi bir beklentim olmadı. Teknik direktör ümit özat, alınan kötü sonuçlara rağmen fenerbahçe'nin cocu ile yola devam etmesi gerektiğini söyledi.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url