Download Sedat Peker Alaattin Çakıcı Pics

Download Sedat Peker Alaattin Çakıcı Pics. 'alaattin çakıcı'nın cezaevinden çıkacağını anladığı için sedat peker yurt dışına kaçtı' iddialarına öfkelenen peker, ''kıymetli dostlarım, son birkaç gündür sosyal medyada, şahsımla ilgili bazı sohbetler olmakti. Sedat peker alaattin çakıcı kavgası kim ne dedi?

Alaattin Çakıcı - Sedat Peker 2019 - YouTube
Alaattin Çakıcı - Sedat Peker 2019 - YouTube from i.ytimg.com
Alaattin çakıcı ve sedat peker arasındaki husumet büyüyerek devam ediyor. Bu açıklamada bazı müstehcen sözler kullanan. Alaattin çakıcı'nın afla cezaevinden çıkacak olması ile ilgili sedat peker'e yönelik yorumlar gündem oldu.

Sedat peker, yakın zamanda tahliye olan alaattin çakıcı ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini doğruladı.

Yeni af yasası ile alaattin çakıcı'nın serbest kalacağı haberleri sosyal medyanın gündemine otururken sedat peker hakkında 'korkup kaçtı' iddiaları ortaya atıldı. Sedat peker'in alaattin çakıcı'ya karşı kullandığı ifadeler gündeme bomba gibi düştü. 'alaattin çakıcı'nın cezaevinden çıkacağını anladığı için sedat peker yurt dışına kaçtı' iddialarına öfkelenen peker, ''kıymetli dostlarım, son birkaç gündür sosyal medyada, şahsımla ilgili bazı sohbetler olmakti. Sedat peker ile alaattin çakıcı'nın neden düşman olduğu araştırılmaya başlandı.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url