24+ Paskalya Yumurtası Pictures

24+ Paskalya Yumurtası Pictures. Yumurta eski kültürlerde ve paganlarda yeniden doğuşu ve yaşamı simgelerdi. Paskalya etkinliği sırasında paskalya tavşanı ortaya çıkar, paskalya yumurtası ve büyülü yumurta elde edebilirsiniz ayrıca bu etkinlikle birlikte patron avcısı etkinliği başlamıştır.

paskalya yumurtası yapımı
paskalya yumurtası yapımı from cdn.10marifet.org
Her yıl baharın gelişi ile, noel baba gibi, easter bunny/paskalya tavşanı 'nın 'iyi çocuklara' renkli yumurtalar getirdiği efsanesi renkli manzaralar yaratır. 2017 paskalya etkinliği oyunda 7 nisan 2017 24:00 10 nisan 2017 10:00'da aktif olmuştur. Sümerlerde baharın gelişi, doğanın uyanışı daha çok bolluk ve bereket getirsin diye evlerde yumurtalı yiyecekler yapılarak kutlanırmış.

Son on yılda gittikçe metalaşan paskalya yumurtası, doğrusu bu sene çin sermayesinin de özverili çalışmalarının neticesinde, bu konuda artık iyice tavan yapmıştı.

Paskalya günü için evlerde özel çörekler yapılır, yumurtalar haşlanıp boyanır, mumlar yakılır, dualar okunur. Paskalya yumurtası veya bahar yumurtası, paskalya veya ilkbaharı kutlamak için verilen özel yumurtalardır. Tavşanların yumurta bırakmadığı iyi bilinmektedir ve bu nedenle muhtemelen her yıl paskalya zamanında yuvalarımızda bulduğumuz renkli lekelerden sorumlu değildir. Abd'de ( amerika bi̇rleşik devletleri), çocukların beyaz saray'ın çimlerinde süslenmiş, haşlanmış.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url