44+ Mehmet Ağar Kızı Yasemin PNG

44+ Mehmet Ağar Kızı Yasemin PNG. Mehmet ağar'ın gelini badısabah ağar vefat etti. Eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar, 1997'de henüz 18 yaşındayken kaybettiği kızı yasemin'den sonra ikinci acıyla yıkıldı.

Ev temizliğinde işinize yarayacak 5 pratik bilgi!, 2020 ...
Ev temizliğinde işinize yarayacak 5 pratik bilgi!, 2020 ... from i.pinimg.com
Bursa'da meydana gelen olayda 61 yaşındaki mehmet adnan s. Ağar, kızı yasemin'i kaybettikten sonra aileye katılan gelini badısabah ağar için i̇kinci kızım diyordu. Dyp genel başkanı mehmet ağar'a, 28 ocak 1997'de vefat eden kızı yasemin ağar'ın ölüm yıldönümünde zincirlikuyu'daki mezarını ziyareti sırasında bombalı suikast düzenlemeyi planladığı.

Korumaları eşliğinde mezarlığa gelen mehmet ağar, basın mensuplarını yanına çağırarak, ben artık normal bir insanım.

Ağar, kızı yasemin'i kaybettikten sonra aileye katılan gelini badısabah ağar için i̇kinci kızım diyordu. Abdullah ağar‏ @abdullahagar2 mar 24. Dyp genel başkanı mehmet ağar'a, 28 ocak 1997'de vefat eden kızı yasemin ağar'ın ölüm yıldönümünde zincirlikuyu'daki mezarını ziyareti sırasında bombalı suikast düzenlemeyi planladığı. Dyp genel başkanı mehmet ağar, kemik i̇liği transplantasyon ve onkoloji hastanesi kurma ve geliştirme vakfı'na 10 bin dolar bağışta bulunarak.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url