39+ Göztepe 60. Yıl Parkı Background

39+ Göztepe 60. Yıl Parkı Background. Yıl parkı 2013 yılında tematik bir park haline getirildikten sonra rengarenk balıkların yaşadığı özel tasarım akvaryumları, lale ve gül bahçeleri, tik ağacından oyun teknesi, doğal göleti, fıskiyeleri ve her yaş grubundaki çocuklar için ayrı ayrı tasarlanmış oyun alanı ve ekipmanlarıyla. Yıl parkı 3d görüntüleri ve göztepe 60.

Göztepe 60. Yıl Parkı'na "BOTAŞ" darbesi - Kadıköy Life
Göztepe 60. Yıl Parkı'na "BOTAŞ" darbesi - Kadıköy Life from www.kadikoylife.com
Bu firmanın sahibi siz misiniz? Kadıköy'den 4, 16d, 222, 16 numaralı otobüslerden birine binerek göztepe durağında indiğinizde göztepe 60.yıl parkı'na ulaşabilirsiniz. Yıl parkı anadolu yakası park ve bahçeler genel müdürlüğü tarafından tematik parka dönüştürüldü.

Göztepe parkı'nı, kurulmuş olduğu alan cami olacak tartışmalarıyla basında uzun süre duymuş olabilirsiniz.

Yıl parkı içinde yer alan beltur büfemizi açtık! Yıl parkı anadolu yakası park ve bahçeler genel müdürlüğü tarafından tematik parka dönüştürüldü. Kadıköy'den 4, 16d, 222, 16 numaralı otobüslerden birine binerek göztepe durağında indiğinizde göztepe 60.yıl parkı'na ulaşabilirsiniz. Goztepe 60.yil parki'nin ulaşımı için en yakın yol nerede bulmak için doğru adrestesiniz.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url