Get Ümit Özat Fenerbahçe Kariyeri Background

Get Ümit Özat Fenerbahçe Kariyeri Background. Ümit özat'tan fenerbahçe'nin erol bulut kararı için flaş yorum! Bu bir teknik direktörün kariyer genel bakışıdır.

Ümit Özat'tan çarpıcı 'Alex heykeli' yorumu - Spor haberleri
Ümit Özat'tan çarpıcı 'Alex heykeli' yorumu - Spor haberleri from static.daktilo.com
Es werden unter anderem die trainerstationen und seine stationen als spieler aufgelistet. Gençlerbirliği teknik direktörü ümit özat, kariyeri boyunca 4 büyükler arasında en başarılı performansını fenerbahçe'ye karşı sergiledi. Fenerbahçe kulübü'nün ardından ümit özat sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı

Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından ve günümüzün teknik direktörlerinden ümit özat, kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Konuyla ilgili ajansspor'a konuşan ümit özat, gökhan gönül ve caner erkin, fenerbahçe'ye dönecek mi? sorusuna; Kevin n'koudou kariyerinde ilk kez 1 maçta 2 gol attı. Lakin bu maç özelinde olan kariyeri boyunca milyonlarca euro para kazanıp halk otobüsü şoförü gibi giyinmeyi başaran eski futbolcu. Özat, fenerbahçe'den hiç teknik direktörlük teklifi gibi bir beklentim olmadı.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url