19+ Izmir Göztepe Stadyumu Background

19+ Izmir Göztepe Stadyumu Background. Bu arada senin sözüne güvenen göztepe yönetimi, aralık ayında stadın inşaatına. Göztepe'nin merakla beklenen yeni stadyumu gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, açılışı için gün sayıyor.

İzmir Göztepe Stadyumu'nun ihalesinde 25 firma... - Güncel ...
İzmir Göztepe Stadyumu'nun ihalesinde 25 firma... - Güncel ... from www.emlakdream.com
Göztepe gürsel aksel stadyumu inşaat çalışmaları sorunsuz ve tüm hızıyla devam ediyor #göztepe #göztepestadyumu. Stadyumda göztepe'nin geçmiş başarılarının sergilendiği göztepe spor kulübü müzesi bulunuyor. Göztepe'nin 9 eylül 2017 tarihinde büyük bir coşkuyla temeli atılan ve gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi adını alacak stadın inşaatı tam gaz devam ediyor.

İlk kuruluş tarihi ise 14 haziran 1925'tir.

Göztepe gürsel aksel stadyumu aynı zamanda spor ve sağlıklı yaşam merkezidir. İzmir'de göztepe, karşıyaka ve alsancak statlarının temel atma töreni yapıldı.218 milyon 900 bin lira bedelle ihale edilen 20 bin 35 kapasiteli gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nin (göztepe. İlk aşamada, göztepemizin yeni stadyumu olan gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nin i̇nönü. Göztepe gürsel aksel stadyumu konak i̇lçesin'de inşaat edilen günün ve şehrin ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url