Download Rachid Ghezzal Beşiktaş PNG

Download Rachid Ghezzal Beşiktaş PNG. Süper lig'de 14 asiste ulaşarak son 10 yılda beşiktaş'ta bir sezonda en çok asist yapan oyuncu oldu. Legendary goals and assists by rachid ghezzal from 2015 to 2020.rachid ghezzal, ghezzal, ghezzal beşiktaş, rachid ghezzal, ghezzal skills!

Rachid Ghezzal: 1 puan aldık ama yolumuz uzun - Beşiktaş ...
Rachid Ghezzal: 1 puan aldık ama yolumuz uzun - Beşiktaş ... from img.fanatik.com.tr
Legendary goals and assists by rachid ghezzal from 2015 to 2020.rachid ghezzal, ghezzal, ghezzal beşiktaş, rachid ghezzal, ghezzal skills! Beşiktaş'ımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız rachid ghezzal'e hoş geldin der, başarılar dileriz. ifadeleri kullanıldı. Rachid ghezzal, süper lig'de 14 asiste ulaşarak 10 yılda beşiktaş'ta bir sezonda en çok asist yapan oyuncu oldu ve 2016/17 sezonunda 13 asist yapan ricardo quaresma'yı geride bıraktı.

Son sezonlarda beklentilerin altında kalan ghezzal, beşiktaş'taki performansıyla dikkati çekiyor.

Beşiktaş, leicester city'den rachid ghezzal'i kiralamak için prensip anlaşmasına vardı. Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız rachid ghezzal'a beşiktaş ailesi'ne hoş geldin der, başarılar dileriz. Beşiktaş, leicester city'den rachid ghezzal'i kiralamak için prensip anlaşmasına vardı. Legendary goals and assists by rachid ghezzal from 2015 to 2020.rachid ghezzal, ghezzal, ghezzal beşiktaş, rachid ghezzal, ghezzal skills!


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url