Get Göztepe Stadı Oturma Planı Background

Get Göztepe Stadı Oturma Planı Background. Göztepe gürsel aksel stadyumu evimize kavuştuk! Görevini de yürüten i̇nşaat mühendisi bor yapı'nın sahibi hakan yenigün tarafından çizilen taslak proje 32 bin 500metrekarelik alana oturuyor ve 25 bin kişilik.

Urla Göztepe Tesisleri nerede - 01/02/2021 - Emlakkulisi.Com
Urla Göztepe Tesisleri nerede - 01/02/2021 - Emlakkulisi.Com from emlakkulisi.com
Sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine i̇lişkin kanun teklifi ile birlikte göztepe'nin yapımı devam eden stadının seyirci kapasitesinin arttırılacağını. Göztepe'nin aslında çok önceden böyle bir stadı olması lazımdı. Göztepe spor kulübü, çevre ve şehircilik bakanlığı'na stat çevresindeki yapı yoğunluğu, ticari kullanımı öngören ve yüksekliği düşüren imar planı değişikliğine ilişkin dilekçe ile talepte bulundu.

Başbakanlık toplu konut i̇daresi (toki̇) tarafından ihalesi yapılacak olan göztepe stadı'nın imar planları da tamamlandı.

Mekanik ve elektrik tesisat, en son stadyum teknolojisine uygun olarak almanya'da bu. Başbakan binali yıldırım göztepe'ye yapılacak stat ile ilgili tanıtım toplantısına katıldı. İzmir'in sembollerinden birine dönüşmesi hedeflenen göztepe gürsel aksel stadyumu, uefa ve futbol federasyonu kriterlerine uygun şekilde tasarımı ve karma. Şehir plancıları odası'nın, i̇zmir'de yapımı düşünülen göztepe stadı'nın çevre ve şehircilik bakanlığı tarafından ilana çıkarılan imar planına itiraz ettiği bildirildi.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url