View Kocaelispor Stadı Pics

View Kocaelispor Stadı Pics. Kocaeli'de yapımı süren, hem ulusal hem de uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapması hedeflenen 33 bin kişilik stadyumun inşaatı yüzde 98 oranında tamamlandı. Kocaelispor kulübü resmi twitter hesabı (official twitter account of kocaelispor).

Kocaeli yeni stadı için gün sayıyor
Kocaeli yeni stadı için gün sayıyor from d.marmaragazetesi.com
Kocaelispor stadı son durum kocaeli'de yapımı süren, dış cephesi, kentin simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olacak 33 bin kişilik stadyumun, şubat ayında açılması bekleniyor. Kocaeli stadyumu ya da diğer popüler adıyla kocaeli arena, türkiye'nin kocaeli ilinin i̇zmit ilçesinde futbol başta olmak üzere spor müsabakaları için inşa edilmiş olan stadyum. Kocaeli'de yapımı süren, hem ulusal hem de uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapması hedeflenen 33 bin kişilik stadyumun inşaatı yüzde 98 oranında tamamlandı.

Kocaelispor kulübü resmi internet sitesi'nde oyuncu istatistikleri, güncel puan tablosu, fikstür, canlı sonuçlar ve daha fazlasını bulabileceksiniz.

Bu sayfa seçilen kulübün oynadığı stadla ilgili bilgi verir. Kentte görev yapan basın mensuplarına stadı. Kocaelispor kulübü resmi twitter hesabı (official twitter account of kocaelispor). Bu sayfa seçilen kulübün oynadığı stadla ilgili bilgi verir.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url