33+ Göztepe Stadyumu Kapasite Images

33+ Göztepe Stadyumu Kapasite Images. İlk aşamada, göztepemizin yeni stadyumu olan gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nin i̇nönü. Bunun üzerine göztepe'nin yeni stadının kapasitesi de 20 bin 35'ten 25 bin 35'e çıkarılacak.

İzmir - Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu
İzmir - Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu from media.allianz-stadion.at
Göztepe kulübü, 20 bin kapasiteli yeni stadyumu gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nin kapasitesinin beşiktaş maçının ardından 5 bin arttırılarak 25 bine çıkarılacağını duyurdu. Uzun zamandır i̇zmir gündemini meşgul eden göztepe'ye yapılacak olan stadyum'un yeri ve kapasitesi ile ilgili son karar, dün akşam göztepelilerin geniş çaplı katılımı ile. Göztepe stadyumunu, futbol karşılaşmaları dışında bölgede yasayanlar için 7/24 kullanabilecekleri 26 ocak 2020 i̇zmir göztepe gürsel aksel stadyumu açılışı.

İşte göztepe'nin yeni stadyumu i stat, görenleri büyülüyor i özel video.

İnşaatı tamamlandığında en güzel stadyum göztepe'nin stadyumu olacak. Süper lig ekiplerinden göztepe, beşiktaş maçı ile 25.035 kişilik kapasiteye sahip yeni stadyumu gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'ne merhaba dedi. Göztepe kulübü, 20 bin kapasiteli yeni stadyumu gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nin kapasitesinin beşiktaş maçının ardından 5 bin arttırılarak 25 bine çıkarılacağını duyurdu. 30.000 yeni denizli stadyumu yeni adana stadyumu kapasite:


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url