View Alaattin Çakıcı Mehmet Ağar Korkut Eken Engin Alan PNG

View Alaattin Çakıcı Mehmet Ağar Korkut Eken Engin Alan PNG. Dört ismin birlikte verdiği fotoğrafı, çakıcı'nın yakın dostlarından üzeyir çakmaktaş. .liderliğinden hüküm giymiş alaattin çakıcı ve eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar bodrum'da bir araya geldi.

Üzeyir Çakmaktaş sessizliğini bozdu: "Yapılan iftiradır ...
Üzeyir Çakmaktaş sessizliğini bozdu: "Yapılan iftiradır ... from www.bursasondakika.com.tr
Emekli korgeneral engin alan, emekli albay korkut eken, alaattin çakıcı ve eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar bodrum'da bir araya geldi. Alaattin çakicı, mehmet ağar, engin alan, korkut eken. diye yazdı. Emekli korgeneral engin alan, emekli albay korkut eken, alaattin çakıcı ve eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar bodrum'da bir araya geldi.

.ilelebet var olsun diye her zorluk ve meşakkati gögüsleyen, zindan dahil bu uğurda en ağır bedelleri ödeyen kahramanlarımız, alaattin çakıcı, mehmet ağar, engin alan, korkut eken. diye yazdı.

Ödeyen kahramanlarımız:alaattin çakicı,mehmet ağar,engin alan,korkut eken. diye yazdı. .ilelebet varolsun diye her zorluk ve meşakkati gögüsleyen,zindan dahil bu uğurda en ağır bedelleri ödeyen kahramanlarımız:alaattin çakıcı,mehmet ağar,engin alan,korkut eken. diye yazdı. Emekli korgeneral engin alan, emekli albay korkut eken, alaattin çakıcı ve eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar bodrum'da bir araya geldi. Üzeyir çakmaktaş isimli bir şahsın paylaştığı fotoğrafta alaattin çakıcı, mehmet ağar, engin alan ve korkut eken'in yalıkavak marina'da aynı karede yer aldığı görüldü.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url