Download Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu Images

Download Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu Images. İzmir'in sembollerinden birine dönüşmesi hedeflenen göztepe gürsel aksel stadyumu, uefa ve futbol federasyonu kriterlerine uygun şekilde tasarımı ve karma kullanımlı yapısıyla öne çıkıyor. Göztepe'nin geleceğinin temeli burada atılıyor.

Gürsel Aksel Stadyumu - Stadion in İzmir
Gürsel Aksel Stadyumu - Stadion in İzmir from www.europlan-online.de
Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nde yer alan gürsel aksel stadyumu kapılarını 26 ocak pazar günü açtı! Göztepe'nin antremanları ve bazı halbuki dikin şöyle 30 binlik ileride büyütmeye imkan verecek bir stadyum. Göztepe gürsel aksel stadyumu ile ilgili tüm haberler, video ve fotoğraf fotomaç'ta.

Ocak ayında teslim ettiğimiz göztepe gürsel aksel stadyumu, bugün tribünlerdeki taraftarından uzak olsa da yeniden futbola.

Göztepenin 95 yıllık hasretinin sona erdiği, yeni stadında ki ilk gününde, konuğu. Gürsel aksel göztepe stadyumu inşaatında sona yaklaşılıyor, göztepe tarihinde yeni bir devir başlıyor. Aldekon şirketi olarak bir stadyum koltuğu projesini daha aldekon kalitesi ve mimari tasarım farkı i̇le tamamlayıp teslim etmekten mutluluk duyuyoruz. Göztepe gürsel aksel stadyumu haritası, telefonu ve uydu görüntüsü.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url