View Göztepe Yeni Stadı Kapasite Gif

View Göztepe Yeni Stadı Kapasite Gif. Göztepe'nin merakla beklenen yeni stadyumu gürsel aksel spor ve ayakta seyirci alınması kapsamında, kapasitesinin 5 bin kişi daha arttırılarak 25 bine çıkarılacak. Göztepe, i̇zmir'e yeniden dönmemin sebebi!

İzmir - Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu
İzmir - Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu from wowturkey.com
Süper lig ekiplerinden göztepe'nin yeni stadı gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nin yapımı devam ediyor. Bunun üzerine göztepe'nin yeni stadının kapasitesi de 20 bin 35'ten 25 bin 35'e çıkarılacak. Göztepe'nin yeni stadı açılışı ve ilk tezahürat #evedönüyoruz #göztepe #beşiktaş.

Spor toto süper lig ekiplerinden göztepe'ye yapımı süren gürsel aksel stadı'nın kapasitesiyle ilgili müjde türkiye büyük millet meclisi'nden (tbmm) geldi.

İlk aşamada, göztepe'nin yeni stadyumu olan gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nin böylece stadyumumuzun kapasitesi toplamda 30 bin 35'e kadar çıkartılabilecek. Stadın kapasitesi ilk etapta 25 bin olarak planlansa da 30 bin 35'e yükseltildi. Göztepe'nin merakla beklenen yeni stadyumu gürsel aksel spor ve ayakta seyirci alınması kapsamında, kapasitesinin 5 bin kişi daha arttırılarak 25 bine çıkarılacak. Süper lig ekiplerinden göztepe'nin yeni stadı gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nin yapımı devam ediyor.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url