49+ Rachid Ghezzal Wallpaper Beşiktaş Pictures

49+ Rachid Ghezzal Wallpaper Beşiktaş Pictures. Beşiktaş yaz transfer döneminde 10 futbolcuyu renklerine bağladı. Beşiktaş, leicester city'den rachid ghezzal'i kiralık olarak kadrosuna katı.

Son Dakika | Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal sahaya çıkıyor ...
Son Dakika | Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal sahaya çıkıyor ... from gazeteburda.com
Kariyer istatistikleri (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişi. Beşiktaş kulübü, cezayirli orta saha oyuncusu rachid ghezzal'i kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu. Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız rachid ghezzal´a beşiktaş ailesi´ne hoş geldin der, başarılar dileriz. — beşiktaş jk (@besiktas) october 5, 2020.

.farklı kazanarak şampiyonluk yolunda avantaj yakalayan beşiktaş'ta rachid ghezzal attığı golle yine klasını konuşturdu.

Beşiktaş, leicester city'den 28 yaşındaki cezayirli sağ kanat oyuncusu rachid ghezzal ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştığını duyurdu. Kariyer sayfasında rachid ghezzal isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu. 05 eki, 2020 10:06 29. Beşiktaş, leicester city'den 28 yaşındaki cezayirli sağ kanat oyuncusu rachid ghezzal ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştığını duyurdu.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url