Get Haluk Ulusoy Mehmet Ağar Fatih Terim Pics

Get Haluk Ulusoy Mehmet Ağar Fatih Terim Pics. Valiyken, o dönem firarda olan bahçelievler katliamı sorumlusu haluk kırcı'nın nikah şahitliğini yaptı. Aslında seçimi ne ulusoy kazandı ne de kaybeden kefeli oldu.

Galatasaray'ın başkan adayları - Sporx Galeri
Galatasaray'ın başkan adayları - Sporx Galeri from cdn.sporx.com
Haluk ulusoy(suz), mehmet ağar, mesut yılmaz gibi geçmişi karanlık olan kişiler tarafından adam edilmiş bir kibir abidesi. Fati̇h teri̇m'i̇n çocuklari bu ülkede nasıl başarılı olunduğu artık önemli değil. Aslında seçimi ne ulusoy kazandı ne de kaybeden kefeli oldu.

Türkiye futbol federasyonu başkanı haluk ulusoy, yunanistan maçı sonrası, milli takımlar teknik direktörü fatih terim'in sözleşmesinin ağır tazminat maddeleri nedeniyle feshedilemediği yolunda.

Türkiye futbol federasyonu başkanı haluk ulusoy, yunanistan maçı sonrası, milli takımlar teknik direktörü fatih terim'in sözleşmesinin ağır tazminat maddeleri nedeniyle feshedilemediği yolunda. + eski galatasaraylı ve milli futbolcu tanju çolak antalya'ya fatih terim ve haluk ulusoy'la birlikte bindikleri uçağın düşmesi için dua ettiğini söyleyerek i̇çinde fatih terim mehmet y. Valiyken, o dönem firarda olan bahçelievler katliamı sorumlusu haluk kırcı'nın nikah şahitliğini yaptı. Türkiye futbol federasyonu başkanı haluk ulusoy, yunanistan maçı sonrası, milli takımlar teknik direktörü fatih terim'in sözleşmesinin ağır tazminat maddeleri nedeniyle feshedilemediği yolunda.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url