12+ Göztepe'nin Yeni Stadyumu Gif

12+ Göztepe'nin Yeni Stadyumu Gif. İzmir'in sembollerinden birine dönüşmesi hedeflenen göztepe gürsel aksel stadyumu, uefa ve futbol federasyonu kriterlerine uygun şekilde tasarımı ve karma kullanımlı yapısıyla öne çıkıyor. İzmir göztepe'de yeni yapılan gürel aksel stadyumu 26 ocak'ta açılıyor.

Göztepe'nin yeni stadyumu kapılarını açıyor - Göztepe ...
Göztepe'nin yeni stadyumu kapılarını açıyor - Göztepe ... from img.fanatik.com.tr
Bunun üzerine göztepe'nin yeni stadının kapasitesi de 20 bin 35'ten 25 bin 35'e çıkarılacak. Göztepe'nin yeni stadyumu gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, pazar günü oynanacak beşiktaş maçı ile açılıyor. Şanlı şerefli göztepe 'nin yeni mabedi gürsel aksel stadı açılışından renkli görüntüler ve goller göztepe :

Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi adını alan göztepe'nin yeni stadında inşaatın yüzde 62'si bitiriliyor, yüzde 52'si inşa edilen alsancak stadı ise ödenek bekliyor.

Contact göztepe stadyumu on messenger. Şanlı şerefli göztepe'nin yeni mabedi gürsel aksel stadı açılışından renkli görüntüler ve goller göztepe : Göztepe gürsel aksel stadyumunun açılış günü. İzmir'in süper lig'deki tek temsilcisi göztepe'nin yeni stadyumu gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, pazar günü oynanacak beşiktaş maçı ile açılıyor.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url