26+ E Devlet Izin Belgesi Örneği Images

26+ E Devlet Izin Belgesi Örneği Images. Seyahat izin belgesi almak için; Kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak ilgili belgenin çıktısını almaları gerekiyor.

Seyahat İzin Belgesi e-Devlet'ten alınabilecek
Seyahat İzin Belgesi e-Devlet'ten alınabilecek from ilkha.com
E başvuru ve sgk kayıt belgesi sayfasından alınan çalışma izin belgesinin geçerliliği 2 mayıs 2021 pazar günü saat 24.00'te sona erecek. Seyahat izin belgesi internetten alınacak. Cumhurbaşkanlığı dijital dönüşüm ofisi tarafından vatandaşlara müjdeli haber geldi.

Genelgeye göre 3 yıl içinde organ ve kemik iliği nakli olanlar, immün yetmezliği bulunanlar ve diyaliz hastaları seyahat izin belgesine başvuramayacak.

Tanzim edilen belge, i̇l / i̇lçe seyahat kurulları ile valilik veya kaymakamlığın seyahat i̇zin kurulunun önüne düşer. Seyahat izin belgesi internetten alınacak. Bu hizmeti kullanarak, göç i̇daresi genel müdürlüğünden, kayıtlı oldukları ilden başka bir kente gitmek isteyen yabancıların, i̇l göç i̇daresi müdürlüğüne veya valiliklerin belirlediği birimlere başvurarak yol izin belgesi alabilirler. Personel çalışma izin belgesi örneğini indirmek için tıklayınız.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url