37+ Paskalya Adası Heykeli Images

37+ Paskalya Adası Heykeli Images. Paskalya adası'nın heykelleri nasıl taşındı? Paskalya adası'ndaki tek gizem heykeller değildir.

Beton Paskalya Adası Heykeli, Moai
Beton Paskalya Adası Heykeli, Moai from www.hediyekolik.com
Bilim, paskalya adası'nın dev heykellerini yapanların anlayışında büyük adımlar atmış ve bu tuhaf hikayeleri dillendirmiştir. Paskalya adası 'nın dev heykellerinden birkaçı, tuhaf bir şapkaya sahiptir. Paskalya adası'ndaki tek gizem heykeller değildir.

Tarihin derinliklerinde gizemli bir dönem daha ve sırrı çözülemeyen paskalya heykelleri… bir bölge olan paskalya adası ilk keşfedildiği an paskalya gününe denk gelmiştir ve bu isimle anılmıştır.

Denizciler tarafından keşfedilen paskalya adası'ndaki 974 dev heykelin sırrı çözülemiyor. Denizciler tarafından keşfedilen paskalya adası'ndaki 974 dev heykelin sırrı çözülemiyor.adadaki moailerin(heykellerin)büyüklüğü birkaç ton ağırlık ve 12 m uzunluktan yaklaşık 220 m uzunluk ve. .etnolojik incelemelerde bulunmuşlar, ancak adada bulunan moai adı verilen insan heykellerinin sırrını çözememişlerdir. Bu ada özellikle neredeyse 1000 taneyi bulan taş heykel koleksiyonuyla ünlüdür.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url