50+ Göztepe Stadı Pictures

50+ Göztepe Stadı Pictures. İzmir'in sembollerinden birine dönüşmesi hedeflenen göztepe gürsel aksel stadyumu, uefa ve futbol federasyonu kriterlerine uygun şekilde tasarımı ve karma kullanımlı yapısıyla öne çıkıyor. Pazar günü göztepe stadı'nı açacaklarını, alsancak stadı'nda da çalışmaların hızla sürdüğünü dile getiren bakan kasapoğlu, güzel i̇zmir'imize, i̇zmir halkımıza, i̇zmirli sporseverlere hayırlı olsun dedi.

Göztepe'nin yeni stadı Türkiye'de ilk olmaya hazırlanıyor ...
Göztepe'nin yeni stadı Türkiye'de ilk olmaya hazırlanıyor ... from iaysr.tmgrup.com.tr
Izmir'de gürsel aksel tesisleri yerine yapılması gündemde olan stad. Alsancak stadı'na otopark mevzuatı gerekçesiyle konak belediyesi ruhsat vermezken, karşıyaka stadı'nın da imar planı değişikliğine itirazlar geldi. Göztepe'nin stadı şubat 2019 tarihinde resmen hizmete girecek.

Haftasında, 2 mayıs pazar günü antalyaspor'a konuk olacak olan göztepe'miz bugün gerçekleşen antrenman ile hazırlıklarına başladı.

Sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine i̇lişkin kanun teklifi ile birlikte göztepe'nin yapımı devam eden stadının seyirci kapasitesinin arttırılacağını. Onun için 'evimize dönüyoruz' diyoruz. Göztepe gürsel aksel stadyumu inşaat çalışmaları sorunsuz ve tüm hızıyla devam ediyor #göztepe #göztepestadyumu. Göztepe'nin yeni stadı gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nde sona geliniyor.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url