47+ Göztepe'nin Yeni Stadı Gif

47+ Göztepe'nin Yeni Stadı Gif. Çimlerin serileceği çatıda bölge halkı dinlenip spor yapma imkanı bulacak. Göztepe'nin merakla beklenen yeni stadyumu gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, açılışı için gün sayıyor.

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Stadyumu'nda ilk İsyan ...
Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Stadyumu'nda ilk İsyan ... from i.ytimg.com
Göztepe'nin merakla beklenen yeni stadyumu gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, açılışı için gün sayıyor. Haftasındaki beşiktaş maçını, yeni statları gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nde yapmayı hedeflediklerini bildirdi. Süper lig ekiplerinden göztepe'nin kulüp başkanı mehmet sepil, ligin 19.

Maçlarını uzun süredir 12 bin 500 kişilik bornova stadyumu'nda oynayan ve bu durumdan çok da memnun olmayan göztepe, 2 senedir kendi stadının bitmesini bekliyordu.

Süper lig ekiplerinden göztepe'de yeni stadyum heyecanı yaşanıyor. Toplantıda yeni göztepe stadyumu projesi basına tanıtıldı. Spor toto süper lig ekiplerinden göztepe'nin karşılaşmalarını oynayacağı gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nin inşaatı sürüyor. İşte stadın son durumu ve bilinmesi gerekenler.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url