Download Gürsel Aksel Göztepe Stadyumu Pics

Download Gürsel Aksel Göztepe Stadyumu Pics. İzmir'in sembollerinden birine dönüşmesi hedeflenen göztepe gürsel aksel stadyumu, uefa ve futbol federasyonu kriterlerine uygun şekilde tasarımı ve karma kullanımlı yapısıyla öne çıkıyor. İzmir'in konak ilçesi üçkuyular mahallesi'nde 34.651 metrekare arsa üzerinde gerçekleştirilen projenin.

Göztepe'nin Gürsel Aksel Stadyumu'na Rönesans imzası ...
Göztepe'nin Gürsel Aksel Stadyumu'na Rönesans imzası ... from www.emlakdream.com
Göztepe ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını gürsel aksel stadyumu'nda oynamaya başlayacak. Gürsel aksel stadyumu, tam adıyla gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, i̇zmir'in konak ilçesinde bulunan 20.040 izleyici kapasiteli çok amaçlı stadyumdur. Gürsel aksel spor ve yaşam merkezi, ya da gürsel aksel göztepe stadyumu (gags) i̇zmir'in konak ilçesi güzelyalı mahallesinde bulunan 30.035 izleyici kapasiteli çok amaçlı stadyum.

Maçlarını uzun süredir 12 bin 500 kişilik bornova stadyumu'nda oynayan ve bu durumdan çok da memnun olmayan göztepe, 2 senedir kendi stadının bitmesini bekliyordu.

All info around the stadium of göztepe. Göztepe gürsel aksel stadyumunun açılış günü. Göztepe gürsel aksel stadyumu iletişim bilgileri, yorumları nasıl, izmir mehmet ali akman mahallesi, 20/3. Takımımıza ve tüm izmirlilere hayırlı olsur inşallah.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url